Hieronta:

Hieronta rentouttaa, lisää verenkiertoa ja poistaa lihasjännityksiä. Hieronnalla voidaan parantaa lihasten toimintakykyä ja palauttaa niiden luonnollinen liikkuvuus. Hieronnalla voidaan helpottaa vaivoja, etenkin kun ne johtuvat kipeytyneistä ja kiristävistä lihaksista.

Hierontaan hakeutuvat kaikenikäiset ihmiset, erityisesti urheilua harrastavat ja vanhukset. Yleisiä syitä hakuetua hierojalle ovat lihasjännitys, unettomuus, kiire, stressi, päänsärky ja urheilijan lihashuolto.

Vaikka hieronta sopii kaikille, on tilanteita ja sairauksia, jolloin ei ole viisasta hieroa. Esteitä hieronnalle ovat ihoinfektiot, kasvaimet, keskushermostoperäiset ja ääreishermosto halvaukset, verenvuototauti, akuutit vammat, huonontunut verenkierto raajoissa, tyrät, suurentuneet imurauhaset, sydänsairaudet, laskimosairaudet tai ihon sairaukset. Näistä sairauksista tai vammoista saattaa koitua vakavia tilanteita, joten on suositeltavaa pyytää lääkärin todistus hieronnan sopivuudesta. Akuutin vamman synnystä olisi hyvä odottaa 2-3 päivää ennen hierontaan tuloa (tai tulla osteopaattiseen hoitoon mahdollisimman nopeasti!).

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva hoito!